DR PRELETAČEVIĆ OD SANDULOVIĆA I DS-A OTIŠLA KOD KARAĐORĐEVIĆA

DR PRELETAČEVIĆ OD SANDULOVIĆA I DS-A OTIŠLA KOD KARAĐORĐEVIĆA

DR PRELETAČEVIĆ OD SANDULOVIĆA I DS-A OTIŠLA KOD KARAĐORĐEVIĆA

DR PRELETAČEVIĆ OD SANDULOVIĆA I DS-A OTIŠLA KOD KARAĐORĐEVIĆA

 Još jedan dokaz da su u laži kratke noge!

Pokretu obnove kraljevine Srbije danas je pristupila poslanica Nada Kostić koja je u Skupštinu Srbije ušla 26. aprila umesto poslanika Miloša Boškovića, sa liste Dosta je bilo koji je podneo ostavku.

Kostić međutim, tada nije pristupila poslaničkom klubu DJB, jer je taj pokret napustila odmah posle izbora 2016. godine.

Sada je nova članica stranke tjs. pokreta koji radi pod pokroviteljstvom prestolonaslednika Karađorđevića.

Mada je svoje pristupanje tom pokretu objasnila “praktično-tehničkim razlozima”, Kostić je rekla da se njena ubeđenja “najviše poklapaju” sa POKS-om – zalaganje za uvođenje “ustavne parlamentarne monarhije” u Srbiji.

Potpisivanje pristupnice                          Republikanske stranke

Zanimljivo je da je bila i u Republikanskoj partiji Nikole Sandulovića sve do beogradskih izbora ali je nakon toga izjavila kako je njen potpis zloupotrebljen, te kako ona nije ni htela da bude u Republikanskoj stranci na listi.

Ipak predsednik stranke Sandulović podneo je kao dokaz video snimak na kojem se vidi kako Kostićeva sama bez ikakvog pritiska potpisuje papire o saradnji.

IZVOR: Telegraf / Dnevnizurnal.com

                                        Još jedan dokaz da su u laži kratke noge!

U nastavku :

                                                SAOPŠTENJE ZA JAVNOST   

 

 Republikanska stranka izbacila “politikanta” dr Nadu Kostić zbog iznetih   neistina-

               Doktorka Preletačević - “dno dna” političke scene Srbije 

 

                                                                    Potpisana pristupnica Republikanske stranke

Republikanska stranka obaveštava javnost da je profesorka Medicinskog fakulteta Nada Kostić, doktorka Preletačević obmanula i prevarila republikance u Srbiji i, što je samo dokaz da niti titula, niti porodično poreklo, kao ni godine nisu garant da je neko dobra osoba koja poštuje osnovna moralna načela.

Upravo su sraman postupak gospođe Nade Kostić, i svi njeni dosadašnji politički pokušaji doprineli da se u narodu za politiku govori da je ”kurva”.

Istina je obrnuto proporcionalna izjavi gospođe Kostić koju je dala za list “Danas”. Činjenica je, za koje postoje svedoci i video snimci, da je Nada Kostić molila za sastanak sa predsednikom Republikanske stranke Nikolom Sandulovićem, koji je imao zadršku prema profesorki upravo zbog njene nelojalnosti prema partijama u kojima je bila. Ipak na njene uporne pokušaje i insistiranje saradnika predsednik Sandulović je prihvatio da se vidi sa gospođom Kostić, pružio joj je ruku kao i svaki častan čovek i kao političar sa čvrstim stavom koji drži do svoje “reči” očekujući da će i ona ispoštovati dogovor i časno postupiti. Poseban razlog prihvatanja Nade Kostić u Republikansku stranku, kao i stavljanje na odborničku listu, na njeno insistiranje je i želja predsednika Sandulovića da se nastavi saradnja predaka i rada prve demokratske republikanske stranke, časnih i poštenih ljudi, koja je nastala 1919. godine i bila je Unija republikanaca i demokrata. Predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović je unuk Nikole Sandulovića Prvog osnivača republikanaca u Srbiji, a Nada Kostić potomak osnivača izvornog demokratskog pokreta. Od samog potpisivanja pristupnice Republikanske stranke i davanja intervjua o zajedničkoj saradnji sa predsednikom Nikolom Sandulović, Nada Kostić se nije pojavljivala na tribinima izvlačeći se na “grip”, zahtevala je da se njena knjiga promoviše u medijima, tražila je da joj republikanci organizuju tribine, gde će promovisati knjigu i ostale usluge.

                                                       "Danas" o izbacivanju iz Republikanske stranke

Iz svega iznetog, očigledno je je gospođi Nadi Kostić ispred svega bio isključivo interes, i to onaj najsitniji - lični. Naravno da se profesorka Kostić sve vreme Republikanskoj stranci zaklinjala na lojalnost i vernost, mada je na drugim mestima pričala suprotno.

Kada je usvojena izborna lista za beogradske izbore Republikanske stranke, na kojoj je Nada Kostić bila kandidat za odbornika, republikanci su tek tada saznali da je profesorka ujedno bila predložena i za predsednika biračkog odbora ispred Demokratske stranke, sa koje ju je “skinula” direktno Gradska izborna komisija na čelu sa predsednikom Zoranom Lukićem i ostavila je na listi Republikanske stranke u skladu sa zakonom.

Upravo je Kostić kao odbornica pokreta Dosta je bilo - DJB čiji će mandat, bar kako je izjavila sada zastupati, odbila da potpiše “zakletvu vernosti” i iz pokreta izdvojila mandat, a sa ovim lažima dokazala da je reč o osobi sumnjivog morala na koju nijedna ozbiljna partija više ne može računati. Gospođa Kostić je sebe u politici tražila kroz mnoge, od Demokratske stranke Srbije, Dosta je bilo, Demokratske stranke, Udruženja za demokratiju, davavši podršku, čas Saši Jankoviću, čas Bastaću, čas ĐIlasu, i na kraju od člana Republikanske stranke preletela ponovo u DJB, čime je dokazala da podržava uvek samo trenutni lični interes.

U trenutku pisanja ovog saopštenja gospođa Nada Kostić se nalazi u jednom restoranu u Beogradu na sastanku, koji je,napominjemo ona inicirala i više puta insistirala sa predstavnicima Republikanske stranke, kako bi i dalje obećavala da će zastupati republikance i prema potrebi izdvojila mandat kad zatreba za  interese Republikanske stranke.

S obzirom na to da Republikanska stranka prezire “politikante”  koje ne interesuje nacija Srbije već isključivo “lični interes” ograđujemo se od bilo kakvog nastupa ili izjave gospođe Nade Kostić, doktorke Preletačević i izbacujemo je iz Republikanske stranke, neka “strančari” sa sebi ravnim nemoralnim “politikantima”.

Republikanska stranka sa sloganom “Bolji ljudi za bolje sutra” na ovaj način šalje poruku svima koji su pokušali ili pokušavaju da svojim zlonamernim dolaskom u Republikansku stranku kompromituju ili omalovažavaju rad časnih i poštenih ljudi, da će biti iz nje i izbačeni po kratkom postupku.

Beograd, 17.03.2018.

 

                                             Bolji ljudi- za bolje sutra,

 

                                                

 

Републиканскa странка - Republikánus párt

Close