Ekskluzivno-Sandulović: Kraj kriminalne vlasti u Srbiji!Video

Ekskluzivno-Sandulović: Kraj kriminalne vlasti u Srbiji!Video

Ekskluzivno-Sandulović: Kraj kriminalne vlasti u Srbiji!Video

Ekskluzivno: Kraj kriminalne vlasti u Srbiji!

Video snimak u kome ćete saznati mnoge pojedinosti koje do sada niste imali priliku da čujete.

Nikola Sandulović, predsednik Republikanske stranke u intervju otkrio sve o politički motivisanim pokušaju ubistva kako bi bio sprečen da osnuje Republikansku stranku u Srbiji, koja je glavni oponent politike diktatoru Vučiću, kao i oslobađanju od optužbi kriminalca Zorana Tešića koji bi trebalo da bude u zatvoru. Zašto je kriminalca oslobodio Zoran Ganić, SNS sudija i predsednik sudskog veća zbog bitnih povreda odredaba krivičnog postupka, zbog povrede Krivičnog zakona i zbog pogrešno i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja.

Činjenica je da je Nikola Sandulović  bio žrtva politički motivisanog atentata, u kome su povređena još tri lica koja su bila u njegovoj blizini, tako što mu je podmetnut eksploziv ispod automobila sa očiglednom namerom da se ukloni sa političke scene u Srbiji, kao deklarisani oponent predsedniku Vučiću i negovoj katastrofalnoj politici, čak i pre nego što se pojavio na prvim izborima.

To se dešava upravo u vreme jačanja republikanizma u Evropi, a posebno u našem regionu, gde je osnovana i Unija republikanaca Balkana, čiji je predstavnik i Nikola Sandulović, kao lider Republikanske stranke u Srbiji što je očigledno velika smetnja Vučićevoj kriminalnoj organizaciji. Republikanci širom sveta jačaju svoje strukture i uticaj u zajedničkoj borbi protiv kriminala koji je zavladao svetom, a posebno na Zapadnom Balkanu.

Saznajte još:

Šta se sprema Aleksandru Vučiću i njegovoj kriminalnoj vlasti sa kojom bezobzirno maltretira narod, dok se njegovi "batinaši" bogate na grbači naroda?

Da li su se Vučićevi najbliži saradnici razbežali i traže zaštitu što su učestvovali zajedno sa njim u kriminalu? Ko je jedini ostao uz njega?

Istina o penzijama, kako su ukradeni milioni evra u privatne džepove?

Ono što nigde nećete čuti i videti!

Pogledajte Video ekskluzivni intervju sa predsednikom republikanaca u Srbiji, gospodinom Nikolom Sandulovićem.

LINK: Ekskluzivno-Sandulović: Kraj kriminalne vlasti u Srbiji!Video

https://youtu.be/MMgbMjg77es

 

Close