EKSKLUZIVNO:NE RUŠIM JA VUČIĆA, VUČIĆ SE RUŠI SAM video

EKSKLUZIVNO:NE RUŠIM JA VUČIĆA, VUČIĆ SE RUŠI SAM video

EKSKLUZIVNO:NE RUŠIM JA VUČIĆA, VUČIĆ SE RUŠI SAM video

NE RUŠIM JA VUČIĆA, VUČIĆ SE RUŠI SAM

Ekskluzivni intervju Boban Jovanović koji je dao za Balkanski Glas Istine

Jovanović kaže da će njegovo aktivnije učešće u politici upravo zavisiti od pretnji smrću koje je dobio zbog navodnog rušenja Vučića i da će zbog toga proći kao Oliver Ivanović, jer je pretnje prihvatio bez straha, pa čak su ga i motivisale u odbrani dostojanstva i ljudskih prava i vrednosti. Poziva i građane Srbije da ne izađu na referendum o Kosovu jer je to protivustavno.

U nastavku kratak opis razgovora i kompletan intervju-video link.
U intervjuu sa Bobanom Jovanovićem, međunarodnim humanitarcem i savetnikom predsednika Republikanske stranke u Srbiji Nikole Sandulovića i Srpske napredne stranke u Makedoniji Dragiše Miletića razgovaramo otvoreno o pitanjima koja muče Srbiju, Makedoniju i njega lično posle pisanja tabloida Informer gde je okrivljen da iz Skoplja ruši vlast u Srbiji, tačnije predsednika Aleksandra Vučića.
Kao što smo nedavno objavili posle hajke Informera Jovanović je dobio pretnje smrću sa nepoznatih kosovskih brojeva. Tim povodom se oglasio i predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović saopštenjem za javnost i najoštrije osudio pretnje visokom funkcioneru RS i izrazio sumnju da je sve to smišljeno od strane onih koji su na vlasti u Srbiji jer su pretnje glasile da ako još jednom pomene Aleksandra Vučića završiće kao Oliver Ivanović.
Boban Jovanović koji je živ i zdrav, veseo, vidno raspoložen i bez straha prihvatio je da da intervju za Balkanski Glas Istine.
O njegovom slučaju pisao je i Jutarnji glasnik koji je otkrio i više informacija o dosadašnjem radu Bobana Jovanovića.
Jovanović kaže da će njegovo aktivnije učešće u politici upravo zavisiti od ovih pretnji, koje je prihvatio bez straha, pa čak su ga i motivisale u odbrani dostojanstva i ljudskih prava i vrednosti.
Pogledajte intervju koji je Jovanović ekskluzivno danas dao za Balkanski Glas Istine.

https://m.youtube.com/watch?v=IYSbcNbsCeI

Close