Lični stav Nikola Sandulović

Lični stav Nikola Sandulović

Lični stav Nikola Sandulović

Šta znači biti dobar ,lukav, pragmatičan političar koji zna da izvuče najbolje za Srbiju u ovom trenutku i koji pre svega voli svoju zemlju_ Da li je to Aleksandar Vučić ? Naravno da nije...
Svima je poznato i sada već toliko očigledno da se nešto sprema i užurbano radi na Balkanu.Vidite i sami da se na Balkanu pored EU aktivno uključila Amerika, Kina, Rusija i Turska.Definitivno je procenjeno sa svih strana da je Srbija na prodaju...SVE..od teritorija, fabrika, obradive zemlje, vode , ruda, ljudi...KAKO ISKORISTITI TAKAV RUŽAN POLOŽAJ SRBIJE U KOJU SU NAS DOVELI IDIOTI KOJI SU SE GODINAMA UNAZAD IGRALI POLITIKE ? Srbija je sada divlji Zapad i gde ko prvi zabode svoju zastavu i okruži je kanapom , to je njegovo.
Merkelova sprovodi plan svog oca o dominaciji Nemačke nad Evropom koji je napravljen još davne 1938 u Berlinu od strane Hitlera.Uostalom svi znate da je to i bio pravi razlog drugog Svetskog rata.EU je i zamišljena na tom planu i skoro je već u potpunosti u svojoj funkciji.Ulazak u EU se plaća...život u njoj...zakoni po njoj...proizvodi u njoj...
Kina, Rusija i Turska su videli da EU hoće prvo da isisa živi novac iz Srbije i da je onda 2020 takvu slabu, jeftinu uzme pod SVOJE granice.Dugo su nas mrcvarili i isisavali i ostale sile su uvidele prazan prostor i počele da ulaže sa svojim kapitalom i željama ovde.EU shvata , TJ NEMAČKA, da ukoliko tako jake Države uzmu primat ovde u Srbiji, SRCU EVROPE,za njih se otvara more nerešivih problema ili rešivih teškim MILIJARDAMA a oni svoj novac ne daju tako lako...kao što VUČIĆ DAJE NAS NJIMA. ZNAČI DA SMO POSTALI PREDMET TRGOVINE...i to ne možemo da zaustavimo.
Ono što možemo i ONO ŠTO TREBAMO u ovakvoj situaciji da uradimo je upravo ono što EU radi nama od davno datih obećanja 2000. g posle i pre rušenja Miloševića. SRBIJA TREBA SADA DA UCENJUJE MALO EU I DA VRATI SAV NOVAC KOJI SMO IM DAVALI I JOŠ DA NAŠ ITEKAKO TEHNOLOŠKI, STRUKTURALNO, VOJNO OPREMI O NJIHOVOM TROŠKU DA TO NE BI URADILE OSTALE ZAINTERESOVANE SILE. Shvatila je EU ( ČITAJ NEMAČKA ) da su previse dugo čekali ( zbog novca koji su isisavali iz Srbije ) i da neka od pomentih sila može da im pokvari plan...ZATO SE SADA UŽURBANO RADI NA PRIJEMU SRBIJE U EU , A DALI SU NALOG DA VUČIĆ POČINJE JAVNO DA POZIVA EU DA NAS UŽURBANO PRIME U NJU !!! DA LI SI VUČIĆU MISLIO DA ĆU OVO SVE DA PREĆUTIM I NE OBAVESTIM SVOJ NAROD ??? ( Svoj , ali ne i tvoj ) Shodno tome, treba se na isti način poneti prema EU na koji se ona ponaša prema nama već punih 20 godina što ja znam, a znam puno.
Neko će se uplašiti i zapitati a šta ako EU neće da pristane na tako nešto i izgubimo put i pravac za koji se borimo godinama ?
NEMA MESTA TAKVOM RAZMIŠLJANJU JER ĆE EU UČINITI SVE SAMO DA IM ZAPADNI BALKAN SADA POSLE TOLIKO DUGOG OČEKIVANOG DECENIJSKOG PLANA NE IZMAKNE IZ RUKU I DOBIJE NA SVOJIM GRANICAMA RUSIJU ,KINU ILI TURSKU.
Sad treba biti lukav, hrabar, odlučan i POTPUNO ČIST POLITIČAR ( da te NIKO nema u fioci za milione opljačkanih u Srbjji) i da izvučeš ZA SVOJU SRBIJU ONO ŠTO JE EU IZVLAČILA IZ NJE GODINAMA . EU NEĆE DOZVOLITI NIKOME DA JOJ UZME NJEN PLEN ISPRED VRATA I UČINIĆE SVE DA DO TOGA NE DODJE...i ja bih isto da sam na njihovim mestu. DA LI JE VUČIĆ POLITIČAR KOJI TO SME , UME I DA JE ČIST ??? NARAVNO DA NIJE I ZATO SMO U SVEMU OVOME ŠTO JESMO.
Žao mi je kolege političari iz EU što ste shvatili da u Srbiji IPAK POSTOJI političar koji radi ISKLJUČIVO ZA SVOJU ZEMLJU kao što to i vi ISTO RADITE za vašu.
Da ne budem loše protumačen , ja sam i dalje za EU jer tu pripadamo i to je naše prirodno i vekovno stanište, ali hoću da izvučem dobro za moju zemlju iz toga i hoću da nam vratite NAŠ NOVAC KOJI VAM JE TADIĆ I VUČIĆ poklonio...i koji vam Vučić i dalje daje i uzima zajam od vas na naš račun i sa vama deli taj isti novac koji naša deca treba da vraćaju.
ŽAO MI JE GOSPODO I KOLEGE POLITIČARI IZ EU KOJIMA SE NEĆE DOPASTI ŠTO SAM IZNEO OVE PODATKE I MOJ STAV, ALI OVO JE POLITIKA I SVAKO RADI ZA INTERES SVOJE ZEMLJE.

 

Close