Republikanska stranka, saopštenje:“Ubićemo te kao Olivera, ne ruši Vučića”

Republikanska stranka, saopštenje:“Ubićemo te kao Olivera, ne ruši Vučića”

Republikanska stranka, saopštenje:“Ubićemo te kao Olivera, ne ruši Vučića”

                                                                                              SAOPŠTENJE ZA JAVNOST   

 

                 Republikanska stranka:“Ubićemo te kao Olivera, ne ruši Vučića”

 

                                 PARANOJA VUČIĆA, TARGETIRA LJUDE

 

     Visokom funkcioneru Republikanske stranke Bobanu Jovanoviću

prete da će ga ubiti kao Olivera Ivanovića, ako ne prestane da ruši Vučića

 

         

 

Republikanska stranka obaveštava javnost i zahteva od međunarodne zajednice i svih nadležnih institucija da hitno preduzmu adekvatnu istragu kako bi se zaštitio život gospodina Bobana Jovanovića,visokog funkcionera Republikanske stranke i otkrili i priveli pravdi oni koji su mu pretili ubistvom.

 Sinoć, 30.05.2018. gospodin Boban Jovanović, predstavnik “International civil defence organisation”  je dobio tri poziva sa “kosovskih” telefonskih brojeva sa kojih su mu upućene pretnje da će proći kao Oliver Ivanović, ukoliko ne prestane da ruši Vučića.

 Razlog za pretnje je nedavno plasiran tekst u Vučićevom ličnom mediju “Informeru” koji je bez ikakvih dokaza doveo ime  Bobana Jovanovića u kontekst rušenja vlasti u Srbiji i izneo neistinu koja je “targetirala”i stavila “metu” na čelo gospodina ,kao neprijatelja Srbije i na taj način pozvala naprednjačke kriminalce da se obračunaju sa njim. Nakon toga usledile su pretnje.

 Gospodin  Boban Jovanović je predstavnik “International civil defence organisation”, Agencije za podršku civilne odbrane u Ženevi, koordinator zadužen  za zemlje Zapadnog Balkana, a ne neki „obaveštajac“, koordinator stranih službi na Balkanu koji rukovodi operacijom svrgavanja Aleksandra Vučića i vlasti u Srbiji, kako je predstavljeno u “paranoičnom” tekstu u Informeru. Gospodin Boban Jovanović je i ekspert za politički marketing, sa dokazanim rezultatima, na primer na Malti je učestvovao kao savetnik Laburista 2013. koji tada dolaze na vlast posle 23 godine opozicionog rada. Odnedavno je savetnik predsednika SNS Makedonije Dragiše Miletića, koji je savetnik premijera Makedonije za nacionalne manjine, a u UN je ambasador dobre volje.

 Gospodin  Boban Jovanović  je član Republikanske stranke u Srbiji od samog osnivanja, na mestu poverenika za dijasporu i do sada se nije eksponirao na političkoj sceni Srbije.

 “Sada je došao trenutak da javno iznesem i to sa ponosom da sam član Republikanske stranke i da je došlo vreme da se i ja aktivno uključim u politiku, jer to traže naši ljudi iz dijaspore, a sve ih je više upravo zbog pogubne ekonomske politike Vučićeve vlasti koja vodi Srbiju u propast.

I ne možemo više da ćutimo, mi iz dijaspore pozivamo ovaj narod da se osvesti i da paze za koga glasaju, jer ćemo ostati i bez zemlje i bez naroda.” kaže Boban Jovanović, poverenik za dijasporu Republikanske stranke u Srbiji.

 Republikanska stranka odmah je obavestila sve međunarodne organizacije i dostavila je brojeve telefona sa kojih su upućene pretnje gospodinu Jovanoviću, a obaveštena su i sva ministarstva unutrašnjih poslova u regionu

Republikanska stranka na čelu sa predsednikom Nikolom Sandulovićem, kome  takođe već godinama prete ubistvom, koji su i pokušani atentatima, a sve zbog iznošenja istine o kriminalnim radnjama Vučićevih poslušnika koji su “zajahali” na grbači  našeg jadnog naroda otvoreno pita da li Vučić ima nameru da se neistomišljenicima razračunava ubistvima?

 Republikanska stranka najoštrije osuđuje pretnje i stvaranje atmosfere straha i zahteva od predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovih “sledbenika” da prestanu sa pretnjama, ucenama, lažima, napadima i na taj način stavljanjem “meta” na čelo svih onih koji misle drugačije.

 Republikanska stranka poručuje svima,da će se i dalje u ime svih boriti da “kukavička” vlast i “lažna” opozicija prestane da obmanjuje i plaši naciju, a korumpiranima i kompromitovanima na vlasti da dolazi vreme istine i pravde u Srbiji u očuvanju nacionalnog intelekta i interesa.

 Beograd, 31.05.2018.

                                              Bolji ljudi- za bolje sutra,

                                             

 

"Републиканскa странка - Republikánus párt - Никола Сандуловић"

 

Републиканскa странка - Republikánus párt

Close