REPUBLIKANSKA STRANKA: Velimire Iliću, odgovaraćeš!

REPUBLIKANSKA STRANKA: Velimire Iliću, odgovaraćeš!

REPUBLIKANSKA STRANKA: Velimire Iliću, odgovaraćeš!

Na sednici Predsedništva Republikanske stranke, održanoj u subotu 25. februara, predstavljeni su novi članovi stranke, inače nekadašnji visoki funkcioneri Nove Srbije Velimira Ilića.

Republikanskoj stranci su pristupili Branko Jocić, bivši direktor ,,Puteva Srbije'', Zoran Maslovarić, bivši predsednik Izvršnog odbora Nove Srbije i Staniša Đokić bivši predsednik Opštine Žitorađa.Tim povodom i na osnovu materijalnih dokaza uperenih protiv čelnika Nove Srbije, predstavljenih na sednici predsedništva Republikanske stranke, izdato je saopštenje koje je u ime Republikanske stranke potpisao direktor Republikanaca Nikola Jelikić. Prenosimo tekst ovog saopštenja u celosti:

"Među običnim građanima poznati kao čestiti i pošteni ljudi, jedni od retkih koji su se borili za običan narod i njihovo bolje sutra. U javnosti poznati kao državni funkcioneri, koji su kao i svi pošteni i uzorni građani za vreme vladavine Demokratske stranke završili na sudu zbog zloupotrebe službenog položaja i zbog kategoričnog odbijanja da budu pioni jednog čoveka, Velimira Ilića. Odbijajući ulogu Veljinih marioneta, ova tri kvalitetna gospodina su hapšena na najbrutalniji mogući način, optuživani za dela koja nisu počinili, a jedini greh im je bio što nisu hteli da za račun Velimira Ilića ''kraduckaju'' kako on to popularno voli da kaže. Gospodin Jocić, koji je i bio 'alfa i omega' Nove Srbije, a kasnije i ''Puteva Srbije", za čije vreme je urađeno najviše putne infrastrukture, doživeo je moralnu, finansijsku i psihičku torturu od tadašnjih javnih tužioca koji su kao kadrovi Demokratske stranke u dogovoru sa popularnim Veljom, kaznili Jocića jer nije hteo da krade za njih.

Obilna dokumetacija o svim malverzacijama Demokratske stranke, Borisa Tadića i poštenog Velje je u rukama Republikanske stranke. Dokumentacija iz koje se prožima samo jedan zaključak ,,Velimire Iliću odgovaraćeš''. Odgovaraćeš Veljo za svako svoje delo protiv zakona, za svaku svoju krađu, za svaku svoju obmanu građana Srbije i ti i tadašnja vrhuška Demokratske stranke na čelu sa Borisom Tadićem. Odgovaraćeš Velimire za svaki kilometar puta, na kome si ''kraduckao''. Ti, veliki inžinjeru, Iliću, misliš da je dovoljno da se pojaviš na televiziji, šutneš sto, okreneš se za 180 stepeni, preletiš iz jata u jato i sakriješ sve svoje mahinacije i malverzacije.

Koje ti je to jato po redu Velimire?

Jel se ti to vraćaš u svoje staro lopovsko demokratsko jato?

E pa nije Velimire, to ti Republikanci obećavaju.

Predsedništvo Republikanske stranke će stati ispred ljudi koje si, Veljo, satanizovao, zaštititi ih i pronaći pravog krivca - tebe. Republikanska stranka nikada se ne odriče poštenih i kvalitetnih osoba, niti će ikada primoravati funkcionere stranke da se bave protivzakonitim radnjama u korist stranke. To je verovatno razlog za prelazak 30 odbora Nove Srbije u Republikance, a očekujemo i da se taj broj nadalje još značajnije uveća", kaže se u saopštenju za javnost koje je ispred Republikanske stranke potpisao direktor Nikola Jelikić.

Kompletno saopštenje možete preuzeti OVDE!

Close