SANDULOVIĆ: Aleksandre Vučiću, izazivam te na duel!

SANDULOVIĆ: Aleksandre Vučiću, izazivam te na duel!

SANDULOVIĆ: Aleksandre Vučiću, izazivam te na duel!

Republikanska stranka zahteva od predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se javno izvini naciji za namerno plasiranje laži o predsedniku Republikanske stranke Nikoli Sanduloviću, da je kriminalac, narko-diler i da je pretio ubijenom premijeru Zoranu Đinđiću, sa kojim je bio najbliži saradnik ili da dokumentovano dokaže suprotno.

Obaveštavamo javnost da smo dobili poverljive informacije da će Vučićevi ”poslušnici” i “kriminalci” pokušati da lažno optuže predsednika Republikanske stranke, Nikolu Sandulovića, kako bi ga time diskreditovali i sprečili njegov izlazak na beogradske izbore, stoji u saopštenju za javnost Republikanske stranke.

- Republikanska stranka u Srbiji je u direktnoj vezi sa centralom u Vašingtonu, tako da su ove iznete tvrdnje i svi pokušaji “manipulacija” istovremeno i omalovažavanje republikanaca u USA, na čelu sa predsednikom Trampom i mogu dovesti do međunarodnog skandala - kaže se u ovom saopštenju.

Izazivam predsednika Srbije Aleksandra Vučića na direktan televizijski duel, da objasni naciji i dokaže da je predsednik Republikanske stranke “kriminalac”, kako tvrdi, i upozoravam ga da sam dobio informaciju da će pokušati da preko svojih poslušnika i kriminalaca da mi namesti neku lažnu “optužbu”. Ovoga puta neće proći laži i prevare”, poručio je predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović.

Ukoliko su Vučićeve laži tačne o predsedniku Republikanske stranke, Vučić treba da objasni zašto je jedan kriminalac do sada na slobodi, zašto nije zakonski procesuiran, i da dokumentima dokaže iznete tvrdnje građanima Srbije, čiji je intelekt opet ponizio vređajući im “zdrav razum”.

Predsednik Vučić mora da objasni narodu, poručio je Sandulović, kako je dozvolio, kada drži već pet godina apsolutnu vlast, da se na izbornoj listi nađe i jedan, kako on kaže “kriminalac”, kako je bez ikakvih dokaza nazvao predsednika Republikanske stranke, što će na sudu morati i da dokaže.

Ukoliko predsednik Srbije odbije ovaj častan poziv na duel, gde će nacija sama prosuditi ko govori istinu, Republikanska stranka smatraće da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić krije iza svoje funkcije i zloupotrebljava je u medijskim nastupima, gde može da govori laži bez ikakve odgovornost i da njegovi bahati “sledbenici” na čelu sa svojim “vođom” pretnjama, ucenama, lažima, napadima na protivkandidate za predstojeće beogradske izbore zavode teror.

Republikanska stranka poručuje građanima, da će se i dalje u ime svih boriti da “kukavička” vlast i “lažna” opozicija prestane da obmanjuje i plaši naciju, a korumpiranima i kompromitovanima na vlasti da dolazi vreme istine i pravde u Srbiji u očuvanju zdravog intelekta i nacionalnog interesa.

Na izborima 4. marta zaokruži izbornu listu pod rednim brojem 17
Nikola Sandulović
Republikanska stranka

Bolji ljudi, za bolje sutra!

Saopštenje Republikanske stranke u celosti možete preuzeti OVDE

. .

Related Articles

Close