SANDULOVIĆ: STRANE SLUŽBE SPREMAJU HAPŠENJE VUČIĆA!

SANDULOVIĆ: STRANE SLUŽBE SPREMAJU HAPŠENJE VUČIĆA!

SANDULOVIĆ: STRANE SLUŽBE SPREMAJU HAPŠENJE VUČIĆA!

SANDULOVIĆ: STRANE SLUŽBE SPREMAJU HAPŠENJE VUČIĆA!

Predsednik Republikanske partije Nikola Sandulović objavio je na svom fejsbuk nalogu zanimljivu poruku javnosti koja se odnosi na predsednika Srbije Vučića.

 

Iako je i ranijih dana, nedelja i godina Sandulović ukazivao na razne stvari o aktuelnoj srpskoj vlasti, ovoga puta otišao je i korak dalje.

 

Sandulović tvrdi da je u toku priprema u obaveštajnim krugovima, pre svega Francuske, hapšenje predsednika Srbije i to zbog smrti francuskih obaveštajaca,a Francuzi navodno Vučića krive za njihovu smrt.

On je ujedno “ismejao” predsednikovo pričanje o čokoladicama u momentma dok NATO raspoređuje svoje vojne jedinice na granicama Srbije.

Pomenuo je i predsednika LDP-a tako što mu je dodelio naziv: “glasnik” koji navodno ima zadatak da Albancima prenese poruku da je Beograd spreman da prizna nezavisnost.

FACEBOOK

        
           Nikola Sandulovic

DA SRBIJA ZNA !
Upravo su velike pripreme i dogovori stranih sluzbi i Drzava o hapsenju Aleksandra Vucica.
Samo hapsenje ce obaviti nasi policajci uz punu podršku . . .
Kao sto sam proslog meseca i najavio...Francuska je preuzela inicijativu u EU i obecala porodicama ubijenih francuskih obeveštajaca da ce krivce za njihovu smrt uhapsiti i kazniti.
Nije to jedini razlog zbog koga su se velike sile odlucile na hapsenje najvece budale ikada koja je bila u nekoj zemlji ČAK Predsednik.
Priznali su svoju gresku sto su takvog coveka doveli na vlast i hoce da operu svoje ruke od toga. Kriminal kojim se Aleksandar Vucic sluzio za vreme svoje vladavine je nezapamcen u skorije vreme u Evropi.Skorasnji dogadjaj na Kosovu , predstava namestenog hapsenja mister Bina Djurica, tajni dogovor Vucica i Tacija o podeli Kosova, slanje Čede narkomana da taj dogovor publikuje, sve je dospelo u ruke onih koji to nece dozvoliti.Odluka je donesena...Vucic...Taci...Dodik odlaze u zatvor.
KHOR citaj NATO je vec rasporedio svoje snage duz granice Srbije i Kosova a ludi Vucic prica naciji o cokoladama i o vracanju penzija koje nije smeo da pipne ni dinar i za tu odluku je MMF BIO PROTIV a Vucic vas je slagao da je to bio njihov uslov !
Spremi se Srbijo na velike dogadjaje vec sledeceg meseca I NE DOZVOLI DA TE VUCIC GURNE ISPRED SEBE KAO STO SAM TO NAJAVIO JOS PRE GODINU DANA !

Autor:Dnevni žurnal

/http://dnevnizurnal.com/sandulovic-strane-sluzbe-spremaju-hapsenje-vucica/

Close