- Ono što me dodatno plaši je iskustvo iz nekih prethodnih slučajeva, gde se pokazalo da su sve manje šanse da se nešto otkrije kako vreme prolazi. Pitaću tužioce da li ovo odugovlačenje znači neki ozbiljan rad na slučaju i kada mogu da saznam rezultate tog rada, ili je u pitanju samo odugovlačenje da bi se sve sakrilo i zaboravilo.

Prema njenim rečima, poneku nezvaničnu informaciju dobije iz privatnih kontakata, ali ima i mnogo spekulacija.

U SEVERNOJ Kosovskoj Mitrovici u toku je potpisivanje peticije da Glavni gradski trg ili Ulica Sutjeska, u kojoj je Ivanović ubijen, ponese njegovo ime. - Oliver je zaslužio da u gradu koji je toliko voleo i u kojem izgubio život ima ulicu sa svojim imenom. Očekujem od ljudi koji čine vlast u gradu da podrže takav predlog, jer je to ljudski, a i obaveza je svih nas - ističe njegova supruga.

- Zato je veoma bitno da znamo zvanično dokle se stiglo sa istragom i šta možemo da očekujemo. Naš jedini cilj je da se nađu i kazne počinioci i nalogodavci ovog gnusnog zločina, i od toga nećemo odustati. A veoma mi smeta tišina koja je zavladala oko ubistva...

Dom Ivanovića u severnom delu Kosovske Mitrovice od pre mesec dana je i bukvalno zatvoren, a Milena i njen sin Bogdan nastavili su život u Beogradu.

- Mitrovica mi je nepovratno uzela ono što sam najviše volela i zato sam odlučila, kad se ova tragedija desila, da zauvek napustim ovaj grad. Drugi razlog je to što je Oliverov grob u Beogradu i na ovaj način smo bliži njemu - zaključuje Milena Ivanović.

BOGDANU LAKŠE U BEOGRADU

POSLE preseljenja, Milena je sina upisala u jednu beogradsku školu, gde se veoma lepo uklopio sa novim drugarima:

- Bogdan je već dosta ružnog proživeo i želela sam da mu bar na neki način olakšam odrastanje i potrudim se da mu priuštim malo lepše detinjstvo. Ovde, ako ništa drugo, bar na miru možemo da tugujemo.

04.05.2018.

Izvor:Večernje novosti