Teolog psovkom uputio pretnju Sanduloviću: “Nek ne spominje Stamatovića, naj...ću mu se majke!”

Teolog psovkom uputio pretnju Sanduloviću:   “Nek ne spominje Stamatovića, naj...ću mu se majke!”

Teolog psovkom uputio pretnju Sanduloviću: “Nek ne spominje Stamatovića, naj…ću mu se majke!”

                 SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Teolog psovkom uputio pretnju

Nek ne spominje Stamatovića, naj...ću mu se majke!

Republikanska stranka:

Raskrinkana tri lažna opozicionara

Predsedniku Republikanske stranke Nikoli Sanduloviću opet prete zbog iznošenja istine, ovoga puta “lažna opozicija"

Miloš Stojković,teolog i glavni i odgovorni urednika Naša Balkan TV

Republikanska stranka najoštrije osuđuje pretnje upućene Nikoli Sanduloviću predsedniku republikanaca u Srbiji i predsedniku Unije republikanaca Balkana. Miloš Stojković glavni i odgovorni urednik Naša Balkan TV  čiji je zvanični vlasnik Dušica Spalević, ali je javna tajna da je to televizija Zorana Bašanovića, je u telefonskom razgovoru psovao i vređao predsednika republikanaca i zapretio mu je da prestane da pominje Milana Stamatovića, predsednika opštine Čajetina.

            AUDIO SNIMAK POZIV STOJKOVIĆA 

Poziv je upućen sa broja 069 172 4790 , a Miloš Stojković je poprilično “čudno” i ”neprofesionalno” za glavnog i odgovornog urednika jedne televizije razgovarao sa predsednikom Republikanske stranke. Iz snimljenog razgovora se ne razume povod zbog koga je poprilično ”uzbuđen” Miloš Stojković pozvao predsednika Republikanske stranke Nikolu Sandulovića.

Bašanović hvali Stojkovića i kaže da mu predaje televiziju da vodi uz Jutarnju kaficu

Ta komunikacija ni najmanje nije ličila na profesionalnu kada jedan glavni i odgovorni urednik poziva predsednika jedne stranke na gostovanje ili da da izjavu za televiziju koju predstavlja.

U obraćanju Stojkovića moglo se primetiti neuko i nevaspitano obraćanje sa previše žara i željom da se zaštiti Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina od kako je on shvatio vređanja. Delovalo je da je Stojković neki priučeni “portparol u pokušaju” neke organizacije na najnižem nivou, a ne glavni i odgovorni urednik jedne od televizijskih stanica u Srbiji.

TEOLOG Stojković preti SMS        porukama???

Pretnje su poslate i putem sms poruka upućenih visokom funkcioneru Republikanske stranke Bobanu Jovanoviću, povereniku za dijasporu u kojima Stojković koji je istakao da je teolog “uličnim” rečnikom na vulgaran način poručuje predsedniku stranke, gospodinu Sanduloviću da ne spominje Stamatovića. Dodao je i da su mu vrata TV NAŠA zauvek "zatvorena", ukoliko ne sarađuje.

Neverovatno je da jedan glavni i odgovorni urednik ne zna kako se zove televizija na kojoj radi, a s obzirom na to da ”nije obavešten”, obavestićemo ga, televizija na kojoj radi zove se “Naša Balkan TV”.

Na besmislen poziv Stojkovića koji se može okarakterisati i kao ucena, da ukoliko gospodin Sandulović predsednik Republikanske stranke hoće da sarađuje kako bi ga “pustili” na televiziju (iako ga ni do sada nisu “puštali” ) da bi bilo dobro da prestane da komentariše rad i delo Milana Stamatovića.

DVOJAC STOJKOVIĆ-STAMATOVIĆ “Nek ne spominjie Stamatovića, naj...ću mu se majke!”

Republikanska stranka obaveštava javnost, članove stranke i simptazere da neće prihvatiti nikakvu vrstu ucene niti ih plaše pretnje takvih osoba iza kojih provereno stoje da su “prodane i bedne duše”, što možete pogledati na sajtu Tabloida pod nazivom Grabljivice iz Vulinovog jata, link:http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=371&cl=05 .

Republikanska stranka očekuje da se Milan Stamatović javno oglasi povodom ovih pretnji ukoliko nema veze sa njima i da se izvini predsedniku Republikanske stranke Nikoli Sanduloviću, kao i svim republikancima u Srbiji i svetu.

           DA OBAVESTIMO “NEOBAVEŠTENE”

        KO JE PRAVA, A KO LAŽNA OPOZICIJA

               "4 miliona evra za gospodina"

Povod za pretnje je objava na strani društvene mreže predsednika republikanaca gospodina Sandulovića da ima saznanja da su Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca , Saša Paunović, predsednik opštine Paraćin i Milan Stamatović predsednik opštine Čajetina obavestili Savet Evrope kako ih predsednik Srbije Aleksandar Vučić i vrh SNS proganja, ucenjuje , preti i da su tražili hitan prijem.

Iz Saveta Evrope su im odgovorili i zakazali sastanak za 28.jun ove godine na kome se oni nisu ni pojavili. Razlog odustajanja, kako se proširilo u bliskim krugovima “ove lažne opozicione trojke” od tako dugo željenog i traženog sastanka je verovali ili ne molba premijera Ane Brnabić da ne idu. Uz to ide i već naširoko priča, doduše u “zatvorenim krugovima” da je Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca već uzeo 4.000.000.€ da bi rasturio Zajedno za Srbiju (ZZS) u Šapcu i da je na kraju prešao u SNS, a koliki deo “kolača” su dobili Stamatović i Paunović za sada još nije poznato.

 

Predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović: "Ne dam da lažu moj narod" 

Predsednika republikanaca gospodina Sandulovića je posebno iziritiralo da je ova “trojka” prevarila narod, glumeći opoziciju i podstrekujući ih na proteste i bunt, kako bi se što je sada očigledno bolje “prodali”, dakle opet sve po grbači jadnog i napaćenog naroda.

U kontekstu natpisa na društvenim mrežama piše i da predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović ima saznanja iz kojih izvora i kako je Milan Stamatović finansirao DSS, čiji je i Stojković bio član, kome je sve izdavao dozvole za izgradnju na Zlatiboru i ko je to “debelo” plaćao.

Republikanska stranka smatra da su ove pretnje zapravo još jedan pokušaj da se ućutkaju oni koji govore istinu i oni koji ne dozvoljavaju da se građani Srbije obmanjuju i da se zloupotrebom njihovog poverenja iz njihovih osiromašenih džepova “krade”, a to je Republikanska stranka na čelu sa predsednikom Nikolom Sandulovićem.

SRAMOTA POD OKRILJEM HILANDARA

U prilog ove tvrdnje javnosti objavljujemo da je Miloš Stojković čim je DSS pao sa vlasti prešao u SNS, a što je najstrašnije sve što radi, radi pod okriljem toga da je teolog i da je zaposlen kao poverenik manastira Hilandar, čiju „titulu" iskompromituje svakom svojom pojavom.

Moj brat Vučićević i ja teolog Miloš Stojković "Tebra, slavlje do zore"

Njegovo druženje sa kako kaže “bratom” Draganom Vučićevićem, urednikom Informera, odnosno biltenom SNS i činjenica da je Stojković pružio punu podršku Srpskoj naprednoj stranci i to u ime „Koalicije raseljenih sa Kosova i Metohije" dokaz je u čije ime radi i on i one koje brani. Naravno Informer hvali Stojkovića, ali i pokriva kad se obelodanilo da je veliki vernik i teolog prebio suprugu.

Republikanska stranka pita da li su pretnje SNS-ovca

Ja TEOLOG i moj brat Vučićević

Stojkovića i pokušaj odbrane lažnog opozicionara Milana Stamatovića zapravo dokaz da su upravo komentari predsednika Republikanske stranke Nikole Sandulovića istiniti i da su pogodili u centar “leglo malverzacija”.

Republikanska stranka na čelu sa predsednikom Nikolom Sandulovićem, kome takođe već godinama prete ubistvom, koji su i pokušani atentatima, a sve zbog iznošenja istine o kriminalnim radnjama Vučićevih poslušnika, ali i lažne opozicije koji su “zajahali” na grbači našeg jadnog naroda poručuje da će kao jedina prava opoziciona stranka, zajedno sa poštenim narodom uspeti da dođe na vlast i i poručuje da će svi koji su se ogrešili o zakon i prevarili narod odgovarati.

Beograd, 05.07.2018.

                                                  Bolji ljudi- za bolje sutra,

"Републиканскa странка - Republikánus párt - Никола Сандуловић"

Републиканскa странка - Republikánus párt

Related Articles

Close